Ubalanserte produkter

Det jeg la merke til når man har en hudsykdom, (og eventuelt andre sykdommer), er at medikamenter, hudpleie og velvære produkter ofte er ubalanserte. Produktene kan hjelpe med å roe ned utbrudd av hudsykdommen, men sliter på kroppen i ettertid. Bieffektene kan også påvirke psyken, og i verste fall føre til depresjon og angst. Andre produkter har en god effekt for en liten stund, men faller tilbake til samme stadium eller verre. F.eks. så kan et hudpleie eller et velvære produkt se ut som- og føles som- at den gir fuktighet, mens realiteten er at huden blir ekstrem tørr. Dette kaller vi i Liquid Gold for «vann effekten». Det vil si at huden blir fuktig og fin i en kort tid, men vil siden være tørkende på huden.

Medisinske hudprodukter må ofte ofre én ting for å forbedre en annen. Deretter øker behovet for medikamenter og produkter (på hud eller ved innvortes bruk) som skal forbedre den negative bieffekten fra forrige medikament eller produkt.

Dette blir en ond sirkel. At barn og voksne, kvinner og menn, skal måtte ofre livskvaliteten mot forbedring av sykdom tilstanden eller bare holde den i sjakk, er ikke noe man skal måtte velge imellom. Så da begynte oppdraget mitt i å finne og lage produkter som både behandler, motvirker, beskytter og forbedrer, uten eller med minimal bieffekt.

Dette føltes som en umulig oppgave, basert på all hudpleie, medisinske og pleiende produkter som finnes på markedet. Det første jeg måtte gå etter var å finne produkter med minst mulig bivirkning for å se hvilken effekt det hadde.

Shopping Cart