Om oss

Liquid gold oils er en serie rene oljer som er 100% naturlige å økologiske. Det vil si at alle vitaminene og antioksidantene i produktene er naturlige, noe som gjør produktene mye bedre og eksklusive. Ikke bare fordi at naturlig vitaminer/antioksidanter er mer aktive og har bedre biotilgjengelighet.

Men oljene er også perfekt balansert, og inneholder ikke noe huden ikke trenger, som for eksempel farlig kjemiskcocktails som belaster huden.

Problemet er at fokuset kun ligger kun på hvordan produktene jobber i de første timene og dagene, men få vil vite om bivirkningen og hva huden utsettes for i ettertid.

Det hjelper veldig lite vis den behandler et lite problem, men for et forverret hudproblem.

Vi i Liquid Gold vil hjelpe til å forandre fokuset til både beskyttelse og behandling av huden, til bivirkningene av produktene også. ikke bare hvordan produktene skal «behandle».

Produkter som behandler på et høyt nivå er vanskelig å produsere, men sørge for at den ikke gjør mer skade senere, kan derimot være vanskeligere og koster mer.

Disse revolusjonerende produktene er ikke bare at de er perfekt balansert, og at den balanserer huden, men kommer også til å balansere bransjen. Samt sette fokus på naturlig vitaminer og antioksidanter kontra syntetisk.

Først og fremst, for en naturlig look trenger man naturlig produkter eller behandlinger. Dette er noe som har blitt misforstått i bransjen og i deres markedsføring.

En naturlig look på en unaturlig måte er ganske motsigende.

Liquid gold oils behandler, beskytter og motvirker å passer perfekt til alle hudtyper.

Det er ingen kjente bivirkninger, bare effekt.

Natures best kept secret!