Om oss

Liquid Gold Oils er en serie rene oljer som er 100% naturlige og økologiske. Alle vitaminene og antioksidantene i produktene våre er naturlige, noe som gjør produktene våre mye bedre og mer eksklusive. Ikke bare fordi at naturlige vitaminer og antioksidanter er mer aktive og har bedre biotilgjengelighet, men fordi oljene også er perfekt balansert og inneholder ikke noe huden ikke trenger, som for eksempel farlig kjemiske cocktails som belaster huden.

Problemet er at fokuset i vår tids hudpleiebransje kun ligger i hvordan produktene fungerer i de første timene og dagene, mens få har kunnskap om bivirkningene og hva huden utsettes for i ettertid.

Et produkt er ikke til mye hjelp hvis den i stedet for å reparere et lite problem bidrar til en forverring av et større hudproblem.

Vi i Liquid Gold ønsker å flytte fokuset til både beskyttelse og behandling av huden og til bivirkningene av produktene.

Produkter som behandler på et høyt nivå er vanskelig å produsere, men å sørge for at produktene ikke gjør mer skade senere er derimot enda vanskeligere og koster mer.

Våre revolusjonerende produkter er ikke bare perfekt balansert og balanserer huden, men de kommer også til å balansere bransjen.

Det sier seg selv at dersom man ønsker en naturlig look, trenger man naturlige produkter og behandlinger. 

Liquid Gold Oils behandler, beskytter og motvirker, og passer perfekt til alle hudtyper.

Shopping Cart