Natures Best Kept Seceret

Jeg ønsket direkte tilgang til naturens mest bevarte hemmeligheter, og da må man se kritisk på en del myter om hudpleie og natur produkter. En av de første som ble forkastet var; «mindre bivirkning gir dårligere virkning». Tvert imot, det betyr bare at det er et eksklusivt produkt.

Så istedenfor å kjøpe inn og få tilsendt en masse «whole sale» produkter, bytte navn og logo og kalle det «egen produsert», ville jeg heller lage og produsere produktene selv. Jeg ønsket også lære å blande og lage nye oppskrifter. Dette gjaldt ikke bare medisinske oljer, men også medisinske urter.

Basert på de positive resultatene jeg, venner og familie, fikk av oljene -på bruk av alt fra tørr hud, pigmentering, arr, insekts bit, sår, uren hud, fet hud, psoriasis og eksem- dedikerte jeg all min tid til å avdekke naturens skjulte ressurser. I tillegg ønsket jeg å lage produkter tilpasset spedbarn, uten negativ virkning på deres helse og velvære, men med veldig god effekt.

Shopping Cart