Liquid Gold Kaktusolje

Kjært barn har mange navn. Kaktusoljen er kjent som barbary fig oil, indian fig oil og prickly pear seed oil. Oljen utvinnes fra den vakre kaktusfrukten Opuntia ficus-indica, som er medlem av kaktusfamilien. Frukten er å finne i Afrika, deler av USA, Mexico og Sør-Amerika, den blomstrer også i Australia og ved Middelhavet.

Kaktusoljen er rik på vitaminer, mineraler og polysakkarider. Den stimulerer hudens naturlige enzymer og fjerner døde hudceller.

For rynker

Vitamin E er en antioksidant som akselererer cellefornyelsen. Kaktusoljen inneholder 895 mg/kg vitamin E. Det høye fettsyreinnholdet reduserer rynker og gir huden fasthet.

For hud

Kaktusoljens høye antioksidantinnhold stimulerer til cellefornyelse, noe som gir deg frisk og ung hud.

For kropp

Kaktusoljen er en intens kilde til fuktighet. Den passer til alle hudtyper, men er spesielt egnet til tørr og moden hud.

Anti-aldrende

Kaktusoljen har et høyt innhold av betalainer – antioksidanter med anti-aldrende effekter. Dens innhold av vitamin K bidrar til å lette mørke linjer under øynene.

 Økologisk

Liquid Golds produkter er bio-sertifisert, og inneholder ingen tilsetningstoffer.

 Etisk

Vi bruker kun nøye utplukkede produsenter i Marokko, og gir tilbake til samfunnet i form av fair trade. Ingen av våre produkter er testet på dyr.

Kaktus- eller arganolje?

Arganolje er skjønnshetsindustriens juvel på grunn av sine restaurerende og anti-aldrende egenskaper.

Nå har det kommet en ny konkurrent på markedet. Kaktusoljen er kjent for å være enda sterkere enn arganoljen.

Både kaktusolje og arganolje er rike og vitamin E, essensielle fettsyrer og antioksidanter. Kaktusoljen inneholder derimot mer linolsyre og 2-3 ganger mer vitamin E enn arganoljen.

Kaktusoljen har også høyere mengde umettede fettsyrer enn noen annen olje, noe som gjør den til et utrolig kraftig skjønnhetsprodukt for både menn og kvinner.

Hvordan bruke Liquid Gold Kaktusolje

Liquid Golds Kaktusolje inneholder ørsmå molekyler trenger dypt inn i huden, og gjenoppbygger den innenifra.

Grunnet oljenes renhet trengs kun noen få dråper for å oppnå ønsket resultat.

Kaktusoljen er mild, skånsom og dypt nærende. Den beroliger betennelse og gir huden fuktighet. Med et linolsyreinnhold på 60%, og et oljesyreinnhold på 20%, er kaktusoljen fri for komedogen – dermed holdes huden fri for tilstoppinger som akne og milier.

Anbefales til etter hudbehandlinger/beautybehandlinger og andre store belastninger for huden

Klar for en naturlig revolusjon?