Hvordan bruke Liquid Gold Arganolje

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er test-ee-247-Edit-2-1024x665.jpg

I generasjoner har berberne i Marokko presset argan-nøtten for å utvinne den dyrebare arganoljen. Liquid Gold Argan er en allsidig og luksuriøs olje som brukes i hårpleie og hudpleie av både menn og kvinner.

Arganoljen har gjennom tiden blitt benyttet over hele verden på grunn av dens høye innhold av antioksidanter, fettsyrer og vitamin A og E. Oljen brukes for å behandle hudinfeksjoner, insektbitt og hudutslett – menn og kvinner verden om ønsker arganolje for effektiv og naturlig fuktighetskrem for hud og hår.

Dette er noen av tingene våre oljer kan gjøre for din hud

– Forebygger rynker og linjer
– Forebygger glansløs hud
– Hjelper mot uren hud
– Mot lett utslett og sprukne lepper
– Revitaliserer huden og gir økt komfort og velvære

Hvordan bruke Liquid Gold Arganolje

Liquid Gold Argan består av 100% ren arganolje. Smør en liten mengde olje i ansiktet og masser den forsiktig inn i huden. Oljen trekker dypt inn og etterlater ikke en fet overflate. Et par dråper er tilstrekkelig for å gjøre ansiktet ditt glødende og silkemykt. I vintermånedene, eller i tørt klima, kan du trenge flere dråper.

Vitamin A og E bidrar til å redusere fine rynker og holde følsomme områder fuktet. I tillegg viser en studie fra 2015 at 100% ren arganolje er anti-aldrende.

Påfør oljen om morgenen og før sengetid for å unngå tørr hud. Om du sliter med fet hud anbefaler vi å bruke oljen sparsomt i starten for å teste ut oljen. Anbefales til etter hud, skjønnhets og kosmetiske behandlinger og andre store belastninger for huden.

Vi kan også tilpasse spesifikke behandlinger tilegnet din hud/kropp. Ta kontakt med oss for en uforpliktet samtale.

For hud

Arganolje reduserer talgnivået hos personer med fet hud. Dens høye innhold av linolsyre bidrar til å redusere betennelse forårsaket av akne, men også av utslett, infeksjoner og insektbitt.

For kropp

Liquid Gold Argan kan brukes som fuktighetskrem til hele kroppen. Ved å bruke 100% ren arganolje unngår du kjemiske tilsetningsstoffer som er vanlig i mange fuktighetskremer.

For lepper

Liquid Gold Argan lindrer såre og sprukne lepper, og gjør dem myke og fuktige. Påfør en liten mengde olje slik du vil påføre enhver annen leppepomade.

Økologisk

Liquid Golds produkter er bio-sertifisert, og inneholder ingen tilsetningstoffer.

Etisk

Vi bruker kun nøye utplukkede produsenter i Marokko, og gir tilbake til samfunnet i form av fair trade. Ingen av våre produkter er testet på dyr.

Shopping Cart