google-site-verification: google2a8c357e9f7e58ac.html

Betingsler og vilkår

Dette nettstedet drives av Liquid Gold. Hele området, begrepene «vi», «oss» og «vår» refererer til Liquid Gold. Liquid Gold AS eier dette nettstedet, inkludert all informasjon,  produkter og informasjon som er tilgjengelig fra dette nettstedet for deg som bruker, betinget av en aksept på alle vilkår, betingelser, retningslinjer og instruksene som er angitt her.

OM OSS OG DET VI TILBYR KUNDEN
Liquid Gold AS org: 819200572 Produserer og selger kroppspleie produkter. Vi sender direkte hjem til deg gjennom automatiske forsendelser uten bindingstid.

BETALING
Varene forskuddsbetales for at de skal kunne sendes fra lageret. Vi leverer til adresser i hele verden.

AUTOMATISKE FORSENDELSER OG KJØPSTRYGGHET
Liquid Gold AS selger kroppspleie direkte hjem til deg. Du har 14 dagers åpent kjøp på din bestilling, det vil si at du kan angre kjøpet hele 14 dager etter levering.

LEVERANSE
Din bestilling kommer hjem i din postkasse 1 uker etter at vi har mottatt din bestilling. Du kan også kontakte oss for å endre sendingsforløpet.

PRISER
Våre priser inkluderer moms og gjelder til ny prisliste utkommer. Prisene kommer ann på hvilken pakke man velger, frakten kommer i tillegg. Ordinære pris pr produkt (20ml) er 650 kr for arganolje og 1200 kr for kaktusolje. Alle priser er inklusive merverdiavgift.

Å BESTILLE ONLINE
Du må være 16 år for å kunne handle hos oss. Husk å fylle inn ditt fødselsår i bestillingsskjemaet. Bestiller du for flere personer i husholdningen så kan dette informeres oss pr. mail – vi endrer gledelig størrelsene på pakkene etter ønske – ta kontakt!

30 DAGERS ÅPENT KJØP – ENKELT OG TRYGT!
Til info gir Angrerettloven forbruker 14 dager angrerett på nettkjøp – vi har valgt å utvide denne retten til 30 dager på første bestilling! Vi skjønner at det kan være vanskelig å vurdere et produkt på en dataskjerm og gir deg derfor 30 dagers åpent kjøp. Dersom du ønsker å returnere produktet i uåpnet emballasje er dette ikke noe problem! Du kan derfor returnere produktet til oss innen 30 dager og få pengene dine tilbake. Enkelt og trygt! Forseglingen på boksen må være ubrutt for at returen skal bli godkjent. Det er kun angrerett på den første pakken da påfølgende varer er identiske. Husk å si fra til kundeservice 14 dager før ny månedsutsendelse dersom du ønsker en pause eller kansellering!

PERSONVERN
Liquid Gold AS er ansvarlig for de personopplysninger du som kunde oppgir til oss. Denne informasjonen blir brukt for å gi deg best mulig service og for å gi deg gode tilbud fra oss. Vi gir ikke opplysninger om deg videre til noen utenfor vårt selskap. Personopplysningene vil kunne benyttes så lenge du er aktiv kunde hos oss. Vi samler inn følgende opplysninger om kundene: navn, adresse, postnummer, poststed, e-postadresse og telefonnummer. De vil bli oppbevart inntil du sletter opplysningene selv eller ber om at de blir slettet.

INFORMASJON PÅ E-POST
Liquid Gold AS benytter i de fleste sammenhenger E-post for å gi kunde opplysninger om ordre, opplysninger om leveranse(r) og for informere kunde om gode tilbud eller andre relevante medlemsfordeler. Dersom kunde i fremtiden ikke ønsker slik informasjon da sendes E-post til post@liquidgold.no.

VIDERESALG AV PRODUKTER
Videresalg av våre produkter kan kun skje etter vår forutgående og skriftlige godkjenning. Brudd på dette kan bli bragt inn for domstolene.

KUNDESERVICE
Du når kundeservice på post@liquidgold.no hverdager mellom kl 09.00 – 1800. Du kan også benytte deg av vårt kontaktskjema eller besøke oss på www.liquidgold.no. Kundeservice kan også hjelpe deg med å skreddersy en forsendelse som passer for nettopp deg. Vi ønsker at du skal være fornøyd med våre produkter!

COPYRIGHT

Dette nettstedet drives av Liquid Gold. Hele området, begrepene «vi», «oss» og «vår» refererer til Liquid Gold. Liquid Gold AS eier dette nettstedet, inkludert all informasjon, produkter og informasjon som er tilgjengelig fra dette nettstedet for deg som bruker, betinget av en aksept på alle vilkår, betingelser, retningslinjer og instruksene som er angitt her.