Liquid Gold Arganolje

I generasjoner har berberne i Marokko presset argan-nøtten for å utvinne den dyrebare arganoljen. Liquid Gold Argan er en allsidig og luksuriøs olje som brukes i hårpleie og hudpleie av både menn og kvinner.

Arganoljen har gjennom tiden blitt benyttet over hele verden på grunn av dens høye innhold av antioksidanter, fettsyrer og vitamin A og E. Oljen brukes for å behandle hudinfeksjoner, insektbitt og hudutslett – menn og kvinner verden om ønsker arganolje for effektiv og naturlig fuktighetskrem for hud og hår.

For hår

Liquid Gold Argan styrker håret, samtidig som den tilfører skinnende glans. Arganoljen gir håret beskyttelse mot varme, tørrhet og vind, samtidig som den reparerer slitte tupper.

For hud

Arganolje reduserer talgnivået hos personer med fet hud. Dens høye innhold av linolsyre bidrar til å redusere betennelse forårsaket av akne, men også av utslett, infeksjoner og insektbitt.

For kropp

Liquid Gold Argan kan brukes som fuktighetskrem til hele kroppen. Ved å bruke 100% ren arganolje unngår du kjemiske tilsetningsstoffer som er vanlig i mange fuktighetskremer.

For lepper

Liquid Gold Argan lindrer såre og sprukne lepper, og gjør dem myke og fuktige. Påfør en liten mengde olje slik du vil påføre enhver annen leppepomade.

Økologisk

Liquid Golds produkter er bio-sertifisert, og inneholder ingen tilsetningstoffer.

Etisk

Vi bruker kun nøye utplukkede produsenter i Marokko, og gir tilbake til samfunnet i form av fair trade. Ingen av våre produkter er testet på dyr.

Arganoljens allsidighet

Arganolje er rik på vitamin A og E, antioksidanter, omega 6-fettsyrer og linolsyre. Forskning og erfaring viser at arganolje letter betennelse i huden, samtidig som den tilfører fuktighet.

Tokoferol fra vitamin E som beskytter og behandler frie radikaler samt bidrar til å øke celleproduksjonen. Dette er grunnen til at kosmetiske selskaper inkluderer oljen i sine hår- og hudpleieprodukter.

For å utnytte fordelene ved den dyrebare arganoljen, trenger du ikke kjøpe dyre hudpleieprodukter. En dråpe eller to ekte arganolje fra Liquid Gold er nok til å nære hud og hodebunn, noe som gjør den til et allsidig innskudd til din skjønnhetsrutine.

Hvordan bruke Liquid Gold Arganolje

Liquid Gold Argan består av 100% ren arganolje. Smør en liten mengde olje i ansiktet og masser den forsiktig inn i huden. Oljen trekker dypt inn og etterlater ikke en fet overflate. Et par dråper er tilstrekkelig for å gjøre ansiktet ditt glødende og silkemykt. I vintermånedene, eller i tørt klima, kan du trenge flere dråper.

Vitamin A og E bidrar til å redusere fine rynker og holde følsomme områder fuktet. I tillegg viser en studie fra 2015 at 100% ren arganolje er anti-aldrende.

Påfør oljen om morgenen og før sengetid for å unngå tørr hud. Om du sliter med fet hud anbefaler vi å bruke oljen sparsomt i starten for å teste ut oljen.

Anbefales til etter hudbehandlinger/beautybehandlinger og andre store belastninger for huden.

Klar for en naturlig revolusjon?